Skip to main content

Menu

Login

Explore more of Isaaffik

Reception for new Arctic webportal - ISAAFFIK Arctic Gateway

08.04.2015
Research
Education
Consultancy
Logistics
Location
Styrelsen for Forskning og Innovation Bredgade 43, 1260 København, mødelokaler A og B
Activity
Reception

Der inviteres hermed til åbningen af en ny webportal, som skal gøre det nemmere at planlægge arktisk forskning. Portalen hedder ISAAFFIK Arctic Gateway.

Med webportalen ISAAFFIK Arctic Gateway får rigsfællesskabets arktiske forskere et nyt værktøj. Webportalen kan bruges til at planlægge den næste ekspedition eller skabe nye ideer til workshops, uddannelser eller ansøgninger med kolleger på tværs af forskningsmiljøer og institutioner. Portalen vil bidrage til at styrke samarbejdet og koordineringen inden for blandt andet arktisk logistik, forskning og uddannelse i rigsfællesskabet.

Program
14.30 Velkomst ved departementschef for Uddannelses – og Forskningsministeriet Uffe Toudal Pedersen
14.45 Velkomst ved medlem af Forum for Arktisk Forskning, prodekan ved Aarhus Universitet Kurt Nielsen
15.00 Præsentation af ISAAFFIK Arctic Gateway ved koordinator Peter Schmidt Mikkelsen
15.15 Forfriskninger og networking

Baggrund
Arbejdet med etableringen af ISAAFFIK udspringer af Hindsgavlkonferencen arrangeret af AU og KU i september 2014 og fra initiativer i regi af Forum for Arktisk Forskning, der afholdt sit første møde i maj 2014, nedsat af uddannelses- og forskningsministeren. Siden da har en arbejdsgruppe bestående af forskere, koordinatorer, ledere og konsulenter udviklet portalen på tværs af universiteter, myndigheder og forskningsinstitutioner.

Tilmelding
Tilmeld dig her
Frist: Onsdag den 1. april kl 12.

Yderligere oplysninger Koordinator for ISAAFFIK Peter Schmidt Mikkelsen (GNI/AU)
Prodekan ved AU Kurt Nielsen

Partnere
Aarhus Universitet (AU), Københavns Universitet (KU), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Grønlands Naturinstitut (GNI), Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelser (GEUS), Danmarks Meteorologiske institut (DMI), Syddansk Universitet (SDU) samt Styrelsen for Forskning og Innovation (FI).

Close